ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |
اولین جلسه آموزشی داخلی در تاریخ 1/5/92 توسط آقای روزبهانی در محل خانه کوهنوردان برگزار شد. جدول کلی آموزش های برنامه ریزی شده به شرح زیر است:
توضیح |
ارائه دهنده |
تاریخ |
موضوع |
ردیف |
|
احمد روزبهانی |
92/5/01 |
حفظ محیط زیست کوهستان |
1 |
|
رضا اسدی |
92/5/08 |
تغذیه در کوهستان |
2 |
|
علی اصغر شماخی |
92/5/15 |
و کار با قطب نما GPS |
3 |
|
زهرا مویدی |
92/5/22 |
اخلاق در کوهنوردی |
4 |
|
مهدی حسینی |
92/5/29 |
آموزش گره ها |
5 |
|
علیرضا یوسفیان |
92/6/5 |
هیمالیا و 8000 متری ها |
6 |
|
فاطمه مومنی |
92/6/12 |
مباحث ارتفاع،سازگاری، آسیب های ورزشی و ... |
7 |
از همه ارائه دهندگان گرامی درخواست میشود طبق زمان بندی فوق وبا آمادگی لازم در جلسه حضور به هم رسانند.
و اما خلاصه جلسه آموزشی برگزار شده و رئوس مطالب ارائه شده :
ارزش کوه ها :
منشا نیمی ازآبهای شیرین جهان ،زیستگاه گونه های بیشمار گیاهی و جانوری ،امکان استفاده همزمان بصورت ورزش وچشم انداز
عوامل تخریب کوهستان :
چرای دام – ساخت و ساز – جاده سازی – معدن کاوی – چیدن گیاهان – انباشت زباله –افروختن آتش – کوهنوردی در گروه های پر جمعیت و...
برخی از توصیه های مهم:
1 – همیشه کیسه بهمراه ببریم و زباله های تجزیه شدنی و نشدنی را به شهر برگردانیم.
2 – چادرگاه ها را دست کم 200 متر دورتر از دریاچه ها و رودها برپا کنیم (چادرگاه های خوب پیدا میشوند نه اینکه ساخته شوند)
3 - در یک ردیف و در وسط پاکوب حرکت کنیم.
4 – برای شستن خود یا ظرف هایمان آب برداریم و به فاصله دست کم 70 متری منابع آب برویم.
5 – هرگز به جانوران غذا ندهیم. این کار رفتار طبیعی آنها را به هم زده و آنها را در معرض خطر شکارگرها قرار میدهد. همچنین باعث نزدیک شدن تدریجی آنها به محل اسکان انسانها و در معرض خطر قرار گرفتن کودکان می گردد. این خطر به علت انباشت زباله نیز میتواند ایجاد شود.
5 – بگذاریم صدای طبیعت چیره باشد.
6 – به متخلفین تذکر بدهیم. بیشتر کسانی که اشتباه کوچکی مرتکب می شوند با یک تذکر محترمانه قانع میشوند.
منابع :فصل نامه کوه شماره 71 – و سایت هیئت کوهنوردی استان تهران
روح همگیشان جاودان باد.